cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Θέσεις Μεταπτυχιακού Προγράμματος για το Εαρινό Εξάμηνο 2009/10!!!

Το Τμήμα Πληροφορικής ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για περιορισμένο αριθμό θέσεων στα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα που αρχίζει τον Ιανουάριο του 2010. Η τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009. Δεκαεπτά (17) θέσεις είναι διαθέσιμες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση Μάστερ ή σε Διδακτορικό Τίτλο. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Προγράμματα Μάστερ:

  • Πέντε (5) θέσεις για το Μάστερ στην Επιστήμη της Πληροφορικής (ΜΕΠ). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πρωτίστως για απόφοιτους Πληροφορικής και άλλων σχετικών επιστημών που επιδιώκουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε προηγμένες περιοχές της Επιστήμης των Υπολογιστών. Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό μπορούν να συνεχίσούν στο διδακτορικό πρόγραμμα μετά την αποφοίτησή τους.
  • Δύο (2) θέσεις για το Μάστερ στο Διαδικτυακό Υπολογισμό (ΜΔΥ). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί πρωτίστως για απόφοιτους Πληροφορικής και άλλων σχετικών επιστημών που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως Δίκτυα Υπολογιστών, Κατανεμημένα Συστήματα, καθώς και το Διαδίκτυο, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες στα θέματα αυτά, και ενδεχομένως να επιδιώξουν την απόκτηση διδακτορικού τίλου μετά την αποφοίτηση τους .
  • Δύο (2) θέσεις για το Μάστερ στα Ευφυή Συστήματα (ΜΕΣ). Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για για απόφοιτους Πληροφορικής και άλλων σχετικών επιστημών που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε τομείς όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη και Συστήματα Εξόρυξης Δεδομένων, καθώς και για την ανάπτυξη δεξιοτήτων έρευνας για τα θέματα αυτά, που ενδεχομένως να επιθυμούν να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές μετά την αποφοίτησή τους.
  • Πέντε (5) θέσεις για το Επαγγελματικό Μάστερ (ΕΜ). Ο στόχος του Επαγγελματικού Μάστερ στις Προηγμένες Τεχνολογίες είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες της Πληροφορικής στην επέκταση και ανανέωση των γνώσεων τους στον τομέα των προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής και στην απόκτηση σύγχρονης τεχνογνωσία σε θέματα που σχετίζονται με την βιομηχανία πληροφορικής, όπως η Τεχνολογία Λογισμικού, το Διαδίκτυο και τα Ευφυή Συστημάτα.

Πρόγραμμα Διδακτορικού:

Τρεις (3) θέσεις είναι διαθέσιμες στο Διδακτορικό Πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ερευνητικές δραστηριότητες του Τμήματος μπορούν να ληφθούν από την  σχετική ιστοσελίδα έρευνας του Τμήματος.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα που απαιτούνται για την αίτηση, είναι αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο Πτυχίο στην Πληροφορική ή σε σχετικό τομέα από διαπιστευμένο φορέα με γενικό βαθμό "Λίαν Καλώς".
Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε την Γραμματεία του Τμήματος:
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ: 22 892700,
Fax: 22 892701